• Uitstekende kwaliteit
  • Voordelig
  • Eigen productie
  • Persoonlijk
Relatiegeschenken

We leveren naast drukwerk in al zijn verschijningsvormen al vanaf de oprichting van ons bedrijf promotionele artikelen en relatiegeschenken. Niet alleen omdat we one-stop-shopping en ontzorgen belangrijk vinden. Voor de optimale huisstijl bewaking is een professionele en herkenbare uitstraling van uw bedrijf ook van groot belang.

Relaties moet je koesteren. Een relatiegeschenk of een passend promotieartikel kan daarbij een prima ondersteuning zijn. Waar promotionele artikelen veelal zijn bedoeld voor een wat kortere levensduur hebben relatiegeschenken vaak een langere levensduur. Niet de kwaliteit verschilt, wel het doel. Relatiegeschenken, een wat exclusiever geschenk om uw (potentiële) relatie een blijvende herinnering te geven aan uw bedrijf, worden vaak gemaakt in kleinere aantallen.

Op degoedkoopstedrukkerij.nl hebben we een aantal producten staan die u snel en efficiënt kunt inzetten voor de promotie van uw bedrijf. We zijn daarnaast ook sterk in custom-made en maatoplossingen, we hebben de kennis, kunde en vaardigheden om voor elk event het best passende promotieartikelen te verzorgen.

Ook voor betaalbare exclusieve relatiegeschenken zijn we de juiste partner. Van gedetailleerde schaalmodellen, exclusieve stropdassen tot contract pen, het geheel voorzien van uw logo gegraveerd of fijntjes geweven. Het brede scala aan mogelijkheden zal u verbazen

Wil jij eens een afspraak over relaties versterken. mail ons voor een gratis maatwerk afspraak.

Visitekaartjes

Visitekaartjes

With complimentcards

With complimentcards

Aanstekers

Aanstekers

Placemats

Placemats

Kalender

Kalender

Bureauleggers

Bureauleggers

Inpakpapier

Inpakpapier

Geurdrukwerk

Geurdrukwerk

Wanddecoratie

Wanddecoratie

Contact

053 - 432 91 32053 - 432 91 32

vandedrukkerij.nl
p/a Hexelerbos 5
7543 GS Enschede
info@vandedrukkerij.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief