• Uitstekende kwaliteit
  • Voordelig
  • Eigen productie
  • Persoonlijk

Doordruksets | doorschrijfsets

Doordruksets

Het bekende doorslagsysteem. Ook wel bonnenboekjes of doorschrijfpapier genoemd! Leverbaar in losse doorschrijfsets, gelijmd tot blokken van 25 of 50 en nummering.

Het eerste vel van de doordruksets is 80 grams zelfdoorschrijvend papier. De doorslag vellen zijn 60 grams. U kunt kiezen voor wit of gekleurd papier.

De achterzijde van de vellen kunnen bedrukt worden met één PMS-kleur (zwart).

Doordruksets met gekleurde doorslagvellen

De kleuren van de doorslagvellen kunnen naar wens worden samengesteld. Kleursamenstelling en volgorde kun je selecteren bij de bestelling. Je kunt doordruksets laten drukken in verschillende gewenste kleuren.

Bij gekleurde doorslagvellen moet je er wel rekening mee houden dat je kleuren logo er anders uit kan komen te zien en / of niet goed leesbaar is. We adviseren daarom altijd de gekleurde doorslagvellen in zwart te drukken.

Doordruksets met bijzondere afwerkingen

Dat geld ook voor het eventueel nummeren en / of perforeren. Indien bij de uitvoering die jij wilt, niet standaard de nummering kan worden aangegeven in de bestel selector, dan kun je (inclusief welke nummering) dit aangeven in het opmerkingenveld bij de bestelling. We melden dan de meerkosten voordat we de bestelling verwerken. Je kunt ook via maatwerk eerst een gehele offerte aanvragen.

  • ook indien online even offline is, je formulieren in veelvoud
  • gratis verzending
  • verkrijgbaar in verschillenden formaten
  • de doorslagvellen worden ivm met de leesbaarheid standaard in grijstinten gedrukt

Selecteer en plaats hieronder eerst je bestelling en lever later de bestanden aan. Hier kun je alvast de aanleverspecificaties checken als je dat nu wilt.de kleur van de doorslagen heeft invloed op de bedrukking

Bij bloks wordt karton tegen doorschrijven los ingelegd. Standaard nummeren we in zwart en vanaf 000001. Wil je anders genummerd hebben? Vermeld het dan bij de orderopgave.

0
0
0
:
0
0
:
0
0
Adviesprijs:
Nettototaal order:
BTW bedrag:
Brutototaal order:

Contact

053 - 432 91 32053 - 432 91 32

vandedrukkerij.nl
p/a Hexelerbos 5
7543 GS Enschede
info@vandedrukkerij.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief