• Uitstekende kwaliteit
  • Voordelig
  • Eigen productie
  • Persoonlijk

Goedkope brochures drukken

Brochures

Bent je op zoek naar goedkope brochures voor het presenteren van je bedrijf, organisatie of vereninging? Je kunt brochures drukken ter promotie van uw producten of diensten, voor op een beurs of rechtstreeks voor uw klanten.

Geniet, garenloos of …., aan u de keus. Je maakt indruk met een mooi jaarverslag, productcatalogus, personeels- en clubbladen of klantmagazines.

Standaard of luxe brochures drukken?

Met onze lage kosten kunnen wij je goedkoop drukwerk leveren zoals brochures. Dankzij onze grote inkoop van papier, volledige productie efficiency en de modernste apparatuur kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Bent je toch op zoek naar wat meer luxe? Dan kun je kiezen voor dikker papier, laminaat of UV-lak voor uw brochures.

 

Goedkope brochures drukken met extra wensen?

Staat jouw gewenste uitvoering niet tussen de keuzemogelijkheden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons je specificatie voor een op maatproduct offerte. De mogelijkheden om brochures te laten drukken zijn eindeloos. Wij helpen u daarom graag op weg ! Indien gewenst kunnen we ook de verzending voor je doen.

  • sponsor mogelijkheden voor verenigingen
  • gratis verzending
  • bedrukking in PMS en / of full color
  • diverse luxe afwerkingen en formaten

De meeste brochures worden vaak met 2 nietjes in de rug verbonden. We noemen dit geniet gebrocheerd. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om brochures te laten lijmen. Heb je jouw gewenste specificatie niet gevonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Selecteer en plaats hieronder eerst je bestelling en lever later de bestanden aan. Hier kun je alvast de aanleverspecificaties checken als je dat nu wilt.jij wilt een ander aantal pagina's? Vraag het aan via maatwerk

Als je een papiersoort niet kunt selecteren dan is de door jouw gekozen combinatie als standaard niet mogelijk.

oognieten, gelijmd of wiro-o (losbladig)? Mail ons voor een maatwerkprijs

Als je een papiersoort voor het omslag en de veredeling niet kunt selecteren dan is de door jouw gekozen combinatie als standaard niet mogelijk.

0
0
0
:
0
0
:
0
0
Adviesprijs:
Nettototaal order:
BTW bedrag:
Brutototaal order:

Contact

053 - 432 91 32053 - 432 91 32

vandedrukkerij.nl
p/a Hexelerbos 5
7543 GS Enschede
info@vandedrukkerij.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief